Team

Het team van Affect2U

Sibyl Pien, Klinisch Psycholoog en eigenaar Affect2U

Sibyl Pien

Managing Director / Clinical Psychologist

Sinds 1995 werk in de verslavingszorg, en na jaren in de reguliere zorg in België te hebben gewerkt, stapte ik in 2007 over naar de private zorg in het Minessota 12 Stappen Model.

Vier jaar lang heb ik beide gecombineerd ; mijn eigen praktijk én het werken in buitenlandse 12 Steps klinieken. In 2012 ontstond Affect2u, waarin ik mijn passie en zorg voor herstel van verslaafden kan waarmaken.

Mensen vragen me vaak of ik het niet te zwaar of moeilijk vind, of na al die jaren niet beu word… Ik kan hier alleen maar “Nee” op antwoorden! Ik vind het net heerlijk om met verslaafden in herstel te werken, want voor mij zijn verslaafden die voor” clean en nuchter” zijn willen kiezen, de meest intelligente en creatieve mensen die er bestaan.

Ik mag me een dankbaar mens noemen, omdat ik een proces mag mee ondersteunen van verslaafden ontmoeten die in de hel zitten, families en partners die zwaar gebukt gaan onder verdriet, boosheid en schaamte door de verslaving … die kunnen komen tot een nuchter leven, een dankbaar en rustig leven zonder verslaving en middelengebruik, en herstel van hun familiebanden en relaties.

Het is zeker geen makkelijk proces. Ik denk dat verslaving één van de meest complexe en destructieve ziektes is die er bestaat, met heel veel verschillende gezichten, die je doet geloven dat er geen verslaving is, die je laat vergelijken met ‘de dronken man die alles verloor onder de brug’… Maar niets is minder waar. Verslaving treft iedereen, ook en zeker de gewone en begoede sociale klasse.

Deze passie en zorg is mijn visie en missie, om elke dag weer een verslaafde naar de “hemel” te begeleiden, in plaats van naar de hel van verderf , verdriet en dood ….

Urszula Kiwara

Psychologist

Brett Syndercombe

Psychologist

Véronique Becue

Psychologist

Katy Bertels

Clinical Psychologist / Psychotherapist /EMDR therapist

Jan Olaerts

Teamleader Recovery Assistants

Kim Vanseuningen

Recovery Assistant

Tom Vanseuningen

Recovery Assistant

Arne Nilis

Recovery Assistant

Mohamed El Ouasghiri

Support Recovery Assistant

Helena Mermans

Doctor / NLP Coach

Marilou Verhaert

Clinical Psychologist

Ilse Damen

Family Counselor

Beau Groenewegen

Administration Officer

Julie D’Hoore

Administration Officer

Hoe kunnen we je helpen?

    AlcoholverslavingDrugsverslavingGokverslavingGameverslavingSeksverslavingPornoverslavingEen ander type verslaving